Zeta Disc Visa större

Zeta Disc

Zeta Disc är effektivt alternativ till värme eller kyla behandling för att minska obehag och så är den återanvändbar. Lägg den på nacken, knä, eller axlar.

Mer detaljer

150,00 kr

Mer information

Materialet Zetathermide™ ger ut naturligt FAR infraröd energi.
Zeta är ett alternativ till värme/kyla behandling, den ger hjälp med att lindra smärta.

För Kylande behandling, kyl ner disc/kula och lägg på behandlingsområdet. Disc kan du fästa med plåster eller liknande, kulan kan du rulla over området.
För Värme lägg den i ett glas med varmt vatten innan du lägger den på behandlingsområdet. Zeta tech produkter är skapade till att kanalisera den naturliga FAR Infraröda energin (FIR) och andra energier till kroppen. Använd en eller flera disc varje gång för att behandling. Zeta produkter är säkra att använda för personer i alla åldrar.
Zeta produkter behöver inte värmas eller kylas innan behandling för att få FIR effekt. Den behöver bara vara i kontakt med huden. Men om du ökar temperaturen på Zeta produkter så blir FIR energin kraftigare.
För att kyla Zeta Disc eller kula placera under en isbit i 30 sekunder eller längre, Zeta disc kan också kylas ner i frysen. När den är nerkyld lägg den på området med obehag tills de har rumstemperatur. Om du vill fortsätta kylbehandling kyl ner den igen och fortsätt.


Varning:
Lägg INTE Zeta produkter i Mikrovågsugn, och koka dom INTE.
Kyl eller värm dom INTE så att du skadar huden.
Använd INTE på öppna sår eller ömma ställen.
Om du får hudirritation eller annat obehag av Zeta produkten avsluta behandling, om irritationen inte upphör, kontakta läkare.
Använd INTE för diabetiker personer med neuropathy, hjärtsjukdomar eller njurinfektioner, om du har en historia av köld skador, perifer sjukdom eller metall implantat

12 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också: