OregaUltra
search
  • OregaUltra

OregaUltra

550,00 kr
Inkl. moms

OregaUltra är den i särklass riktigt vilda oregano olja kosttillskott. Den är ”top of the line” maximum av alla maximums, mest extrema av alla extrema, från bergstoppar i den Turkiska avlägsna vildmarken. Den är från speciella bergsfickor på den högsta nivån 3000 m-3600 m över vattennivån. Inget kan mäta sig med denna.

Kvantitet
I Lager

Ingen oregano kan mäta sig med denna i kraft och styrka, därför kallas den Ultra. Och Ultra betyder en sak, ultra-kraft till det extrema. OregaUltra är naturens kraftigaste oregano olja, för att den är från den riktigt vildväxande ursprunget, 84% plus carvacrol. Billigare fabrikat har lagt till syntetisk carvacrol. Något som inte finns i OregaUltra all carvacrol kommer från naturlig vild källa. Carvacrol är en nyckelaktiv ingrediens. Högre nivåer Carvacrol ger oreganooljan en exceptionell kraft.
Ingredienser: Extra Jungfrulig Olivolja, Svartkumminolja, Organisk Oregaultra 84% Carvacrol oreganoolja. Innehåll: 30 ml.

Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvara utom räckhåll för barn.

3 objekt