Paineez  En blandning av essentiella oljor för muskler och leder. Visa större

Paineez En blandning av essentiella oljor för muskler och leder.

Naturlig, Vild & fri från kemikalier.

INGEN alkohol

INGEN glycerin

INGEN propylene

INGA syntetiska ämnen

INGA ohälsosamma tillsatser

Paineez  för muskler & leder ger garanterat resultat, för att den är skapad av en blandning potentiella aromatiska essentiella oljor från kamfer, eukalyptus, Turkisk lavendel, och 84 % carvacrol oregano olja.

Mer detaljer

Mer information

Denna snabbverkande blandning är gjord med nio olika oljor, som skapar en kraftig synergi effekt, utan dess like! Dessa oljor kombinerade har en vidsträckt kylande effekt på nerv ändarna. Detta är avgörande eftersom det förklarar hur Paineez återställer aktiviteten inom ryggraden, som leder till dess dramatiska effektivitet. Det förklarar också den snabbverkande effekten.

Oljorna i Paineez är rika på hög potent sammansättning av fenoler som kamfer, carvacrol, rosmarin syra, carnosic acid, eukalyptiol och caffeic acid, som alla stöder en hälsosam led, muskel och ligament respons. Likväl så har essentiella oljorna i Paineez en tät mängd av aromatiska terpener, inkluderar borneal pinene, p-cymene, linalool, and limonene, som har en effekt på en hälsosam inflammatorisk respons inom all vävnad, inklusive muskler, leder, men också ligaments och vävnad.

Ingredienser: kamfer olja, pepparmint olja, aloe vera olja, Australisk eukalyptus olja, emu olja, citron och apelsin olja, sheasmör, bivax, lecitin, olivolja och kryddnejlikeolja.

60 ml

13 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också: