Reducerat pris! Akupunktur Massagesula Storlek: 41 -45 Visa större

Akupunktur Massagesula Storlek: 41 -45

Akupunktur Massagesula är INGEN vanlig Zonterapisula. Den är baserad på en ny forskning och vidareutveckling av den teknik som sedan tidigare använts på Zonterapisulor och Zonterapitofflor.

Mer detaljer

Mer information

Våra sulor är utformade efter traditionell kinesisk medicin med unika egenskaper. De är beprövad och testad av specialister och den nya utvecklingen av sulan innebär att den kan ge dig upp till 5 timmars behandling och massage varje dag. Finns i lager.
Akupunktur Massagesula är uppbyggd av upphöjda akupunkturpunkter av varierande storlek som anpassas till reflexzoner på foten. De upphöjda akupunkturpunkterna är ihåliga, vilket ger sulan mjukhet och mer effektiv stimulans. Sulan är 2-3 mm tjock med stansade ventilationshål för att utöka luftcirkulation. Många andra massagesulor har magneter som stimulerar foten väldigt kraftfullt. Magneterna kan ge viss smärta i foten vilket kan upplevas som obehagligt, därför har Akupunktur Massagesula en borttagbar magnet eller mjuk plastbit så att du själv kan välja om du vill använda den eller ej. Tycker man att sulan stimulera för mycket kan man lätt mjukas upp den med ljummet vatten.

Hemligheten bakom denna utveckling är att sulan efter en tids användning anpassas efter individens fot. Därefter stimulerar sulans akupunkturpunkter efter individens kroppshållning och fotutformning, så småningom kan användning av sulan lätt komma upp till 5 timmar per dag. Med 5 timmars massage och stimulering påskyndar läkningsprocessen, förebygger ohälsa och frigjord energi på ett effektivt sätt.

Visste du att människans fot består av olika reflexzoner? Att massera dessa zoner hjälper till att återställa normala funktioner i respektive organ och en läkning sker. Med den nya tekniken och akupunkturprincipen på Akupunktur Massagesula stimulerar dessa zoner och hjälper dig att bli smärtfri och må bättre.
Bruksanvisning
Sulan är utformad som en klippbar inläggssula med förmarkerade storlekar. Akupunktur Massagesula ska inte användas av gravida personer. Den kan användas varje dag för olika syfte, men den ska inte användas mer än 5 timmar per dag. Vid användning av AMS börja alltid med kortare gångtider med den röda plastbiten för ischiasnerven. Efter ett par veckors användning kan du byta ut den röda plastbiten mot magneten som medföljer för att få bättre stimulans. Så småningom kan du utöka användningen till 5 timmar per dag. För att få en mjukare och mer flexibel stimulans av foten bör du ha strumpor på dig när du använder AMS. Har du en känslig fot eller är stimulansen för kraftfull kan du göra några dagars uppehåll. Drick mer vatten före och efter användning. Med dess tillverkning av PVC är sulan lätt att handtvätta.

Material
Akupunktur Massgesulan är värd det pris ni betalar för den! Sulan är tillverkad av PVC som är ett av de mest använda plastmaterialen. PVC är ett mycket tåligt och hållbart material. Sulan är mjuk på grund av att man ha tillsatt ett mjukgörande ämne. PVC materialet ger sulan lång livslängd och detta med de kinesiska akupunkturpunkterna gör att Foot Point kan garantera AMS kvalitet.
En klippbar inläggssula med förmarkerade storlekar. Sulan består av elastiska punkter för att stimulera fotens akupunkturpunkter.
Ischiasnerven ligger på hälens mittpunkt och är en av de viktigaste punkterna på foten, därför har den här specialutformade akupunktur massagesulan en punkt speciellt för ischiasnerven.


Punkterna varierar i storlek. Syftet är att stimulera fotens zoner och uppnå bästa resultat. Efter några veckors användning kommer sulan/punkterna att anpassas till individens fotutformning.

Ischiasnerven är kroppens största och längsta nerv. Alla nervsignaler till och från nedre delen av kroppen går via denna nerv. Ischias är ett symptom där värk eller smärta strålar ut från höften eller ryggens nedre del ut i benet och ibland hela vägen ut i foten.

Akupunktur massagesulan har en punkt som är speciellt utformad för ischiasnerven. Punkten består av en liten magnetisk järnbit eller en plastbit och är placerad på hälens mittpunkt. Skulle stimulansen på foten bli för kraftfull med den magnetiska järnbiten kan man lätt byta ut den mot en mjukare plastbit.

Akupunkturpunkterna är utformad som en upphöjning i sulan, dessa upphöjningar är ihåliga och därför är sulan mjuk och skön att trampa på. Samtidigt ger den massage och stimulerar akupunkturpunkterna.

Sulans undersida är utrustad med små taggar som håller sulan på plats vid användning samt motverkar att sulan flyttar sig när man tar av eller på skorna.
Material: PVC
Storlek: 37 - 41 klippbart (S)

21 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också: