Hela Dig Chakrameditation och bilder
search
  • Hela Dig Chakrameditation och bilder

Hela Dig Chakrameditation och bilder

179,00 kr
Inkl. moms

 För en del är det svårt att omsätta teori till handling. Då kan det vara skönt att få hjälp och guidning när man ska börja meditera,

Kvantitet
I Lager

men även om man har hållt på ett tag.
Med denna CD och set av bilder, är förhoppningen att du ska finna mer balans och glädje i ditt liv. Att du på ett lätt sätt kan använda dig av dem, i ditt hem och i din vardag för att finna dig själv.

Inom den österländska filosofin menar man att vi har energibanor och energicentrum i vår kropp, varav 7 energicentrum är större och kallas för huvudchakran. Chakra betyder hjul av virvlande energi. Denna energi kan bli stagnerad och orsaka "förstoppning" i vår kroppsenergi, som leder till obalanser och vi kan känna det både fysiskt och mentalt. Det finns många olika sätt att låta energin flöda fritt igen. T.ex. genom yoga, qigong och olika behandlingar, men också genom färger och tankens kraft.
I detta paket finns meditationer som hjälper dig att balansera dina chakran. Ett spår för varje chakra. Du kan lyssna på ett i taget eller alla på en gång. Det finns dessutom en meditation som är lite längre och balanserar alla sju. Detta för att du ska kunna välja vad som passar dig bäst för stunden. Det finns också sju, blanka kort (19*19') som representerar varje chakra, där alla har en egen färg och symbol för just sitt kraftcentrum.
När du utforskar dig själv på ett sådant här sätt, blir du medveten om dig själv och utvecklar dig i allt större cirklar. Du kan lyssna på meditationerna om och om igen, de ger hela tiden nya intryck eftersom energin uppdateras efter var du befinner dig i din egna utveckling.
Anna Martinsen är ayurvedisk hälsorådgivare och terapeut samt leder kurser i Personlig och Andlig utveckling.

3 objekt