Köpvillkor

Det finns ingen minimigräns beträffande antal artiklar eller pris. Leverans kommer antingen med på Klarna faktura. 
Men du kan använda Klarna för kreditkorts betalning!

Vi levererar alla lagerförda produkter inom två vardagar.

Samtliga priser är inklusive moms och gäller tills vidare med reservation för eventuella justeringar och tillfälliga kampanjer. 

Ingen expeditionsavgift, eller annan avgift än varans pris och frakt, tas ut på din beställning. 
Leverans utanför Sverige tillkommer det porto! 
Leveransvillkor: Varor levereras omgående, för paket över 2 Kg räkna med 2-8 dagars leveranstid. 

Returrätt: Du har alltid rätt att returnera en produkt som du inte är nöjd med. 
Du har full returrätt inom 14 dagar, om varan är i nyskick, CD & DVD i obruten förpackning, men du betalar för frakten tillbaka. 

Leverans utanför Sverige tillkommer det extra porto.

Om något är skadat eller felaktigt, kontakta vår kundtjänst 031-241020 för närmare upplysningar innan du returnerar.

Reklamationer: OBS! Synliga transportskador måste anmälas inom 8 dagar till vår kundtjänst på tel.031-241020 Reservation: Vi reserverar oss för eventuella skrivfel och utgående varor. 
Fraktkostnader tillkommer på alla produkter i kassan. 

Genom att beställa något på 
www.mcotools.se godkänner du att vi har ditt namn och adress i vårt dataregister och att vi använder cookies för bättre upplevelse. Vi delar inte ut din information till någon annan verksamhet.

Reservationer
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och utgående varor. Vi har inget ansvar att leverera ordrar med fel prissättning, eller produktspecifikationer p.g.a. typografiska fel.

MCO-tools har leveransadress till kunder som beställt varor från www.,mcotools.se

Leveransadress

mobiltelefon för avisering 

betalsätt faktura eller kontant genom Payson

e-postadress

MCO-TOOLS vidarebefordar ingen information.

Kunden godkänner villkoren när dom gör sin beställning.

Om du inte vill ha kvar din information efter att beställningen är avklarad skriv ”radera min adress” i textrutan som finns när du kommer in i kassan.

Lagring av personuppgifter på MCO-TOOLS Integritetspolicyn
Din personliga integritet är viktig för oss och du ska alltid kunna känna dig helt trygg och veta vad som händer och vad som registreras när du lämnar dina personuppgifter till oss.
 
All slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet räknas som en personuppgift. Hos oss behandlas dessa i enlighet med gällande lagstiftning och vi vill visa hur vi hanterar dina personuppgifter.
 
Integritetspolicyn gäller när vi (MCO-TOOLS (Mägis Chill Out & Wellness Tools) 47122458XX) levererar produkter i anslutning till ditt köp på www.mcotools.se
 
Vi ansvarar för att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande lagstiftning.
  
 
Informationen som samlas in från dig vid köp av varor krävs för att du ska kunna ingå avtal med oss och för att vi ska kunna leverera det du beställt. 
 
Varför behandlar vi uppgifter
 
• För att kunna fullgöra våra avtal gentemot dig som kund, såsom genomförande av köp, ut skickande av varor, fakturering och betalning, och tillhandahålla support.
 
• För att kunna ge kundservice, besvara frågor, rätta felaktiga uppgifter
 
 
• Följa tillämplig lagstiftning, till exempel bokföringslagar, distanshandelslagar, konsument köplagar mm
 
 
Vad lagrar vi för uppgifter
De uppgifter som vi lagrar i vår databas är:
• För och efternamn
• Adress
• E-postadress
• Telefonnummer
• Betalningsuppgifter
• Kundnummer

 
 
Rättsliga grunder & Lagringstider
 
För att kunna administrera och hantera våra köp, samt leverera våra ordrar sparar vi i kundregistret:
• Namn, adress, telefonnummer samt e-post
Lagringstid: två år efter du senast köpte något
 
 

För att kunna försäkra oss om att lagkrav efterlevs, exempelvis bokföringslagen sparar vi i orderregistret
 
• Namn, adress, telefonnummer samt e-post
• Köpta varor
Rättslig grund till sparandet: Bokföringslagen
Lagringstid: så länge vi är skyldiga att spara uppgifterna enligt gällande lag
 
För att marknadsföra våra varor och tjänster genom e-post sparar vi nyhetsbrevsregistret som du anmält dig till med din e-post adress.  
Hur skyddas dina uppgifter
När du lämnar dina personuppgifter till oss kan du vara säker på att:
• Ingen obehörig tar del av dina personuppgifter
• Vi inte lånar ut, hyr ut, leasar ut eller säljer några personuppgifter till andra företag eller privatpersoner.
• Vi har vidtagit de tekniska säkerhetsåtgärder som behövs för att skydda dina personuppgifter mot otillbörlig åtkomst, förändring och radering.
 
Vem kan dina uppgifter lämnas ut till
Vi kan komma att lämna ut dina uppgifter till tredje part för att fullgöra vårt åtagande mot dig som kund, exempelvis till leverantörer lagerhanteringsföretag och fraktbolag. 

 
Personuppgifter kan vidare komma att lämnas ut av oss om det är nödvändigt för att följa gällande lagkrav eller krav från myndigheter, för att tillvarata våra rättsliga intressen eller för att upptäcka, förebygga eller uppmärksamma bedrägerier och andra säkerhets- eller tekniska problem.
 
 
Dina rättigheter
Du har rätt att efter skriftligt undertecknad ansökan till oss få besked om vilka personuppgifter vi har lagrade om dig och hur vi behandlar dessa- ett s.k registerutdrag
 
Du har rätt att få rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig.
 
Du har rätt att begära att dina personuppgifter tas bort om de inte längre är nödvändiga för det ändamål de samlades in för. Det kan dock finnas lagkrav på att vi inte omedelbart får radera dina personuppgifter i exempelvis bokförings- och skattelagstiftning. Vi kommer då att avsluta den behandling som görs för andra ändamål än att följa lagstiftningen
 
 
Du har rätt att invända mot personuppgiftsbehandling som utförs med stöd av en intresseavvägning. Om du invänder mot sådan behandling kommer vi enbart att fortsätta behandlingen om det finns berättigade skäl till behandlingen som väger tyngre än dina intressen

Företags köp:

Allmänna affärsvillkor (villkor för tjänsten) för detaljhandlare gällande tjänster från Billie x Klarna

Godkännandeprocess

Fakturabetalning för företagskunder via Klarna powered by Billie

Beställningen godkänns med en godkännandeförklaring som skickas i ett separat e-brev eller genom att varorna levereras inom tre till fyra dagar. Billie GmbH förvärvade fordringen för köpesumman gentemot kunden när betalningssättet "Fakturabetalning för företagskunder via Klarna powered by Billie" valdes och skickar godkännandeförklaringen med e-post.

Förvärv av fordringar

Företagskunder har möjlighet att betala fakturabeloppet via banköverföring först efter att varan och fakturan tagits emot ("Fakturabetalning"). För att kunna lämna detta erbjudande samarbetar vi med Klarna Bank AB ("Klarna"), som i sin tur samarbetar med leverantören av betaltjänster, Billie GmbH ("Billie"), vid betalningsmetoden "Fakturabetalning för företagskunder via Klarna powered by Billie". Man måste inte registrera sig hos Klarna för att kunna överföra fakturabeloppet. När betalningsmetoden valts under beställningsprocessen kontrollerar Billie adressen och gör en kreditprövning. Om resultatet av kontrollen är bra kan beställningen genomföras med det betalningssätt som valts och betalningskravet gentemot kunden lämnas först över till Klarna och sedan från Klarna till Billie. Fakturabeloppet ska överföras enligt betalningsanvisningarna inom den betalningsperiod som anges på fakturan till det konto som Billie använder för sina företagskunder.

Integritetspolicy

Om du väljer betalningssättet "Fakturabetalning för företagskunder via Klarna powered by Billie" kommer Klarna att kontrollera adressen och göra en kreditprövning som en del av den beställningsprocess som ska utföras av Billie. Då överförs följande uppgifter som anges i samband med beställningen och som krävs för denna adresskontroll och kreditprövning till Klarna, Billie och företagspartner som anlitats av Billie (t ex kreditvärdighetsinformation, inkassopartner etc.):

- Persondata och kontaktuppgifter: Uppgifter om kundens identitet (titel, för- och efternamn, telefonnummer, e-postadress) och det företag för vars räkning beställningen görs (företag och juridisk form, registernummer och -uppgifter, adress och kontaktuppgifter, e-postadress, telefonnummer, leverans- och faktureringsadresser, kundnummer, skattenummer, momsregistreringsnummer, information om branschen och företagets storlek);

- Transaktionsrelaterade data: Fakturabelopp och betalningsvillkor, information om produkter som beställs, t ex order-ID, antal, varukorg och faktureringsinformation, status som befintlig kund.Dessa uppgifter används endast av Klarna och Billie för att kontrollera om den betalningsmetod som kunden önskar är tillgänglig samt för att hantera betalningen om resultatet av kontrollen var bra. Som en del av den här behandlingen kommer Billie att skicka kunden information om beställningens status och faktureringsinformation till den e-postadress som angavs under beställningsprocessen.Klarnas integritetspolicy finns på följande länk: https://www.klarna.com/international/privacy-policy/. Billies integritetspolicy kan hämtas genom följande länk: https://www.billie.io/en/privacy-policy. Båda dataskyddsförklaringarna gäller utöver vår dataskyddsförklaring och våra allmänna villkor för tjänsten.

Betalningsanvisningar och betalningspåminnelser

Om du väljer betalningssättet "Fakturabetalning för företagskunder via Klarna powered by Billie" skickar Billie betalningsinstruktioner och betalningspåminnelser via e-post. Betalningar ska endast göras till det konto som anges här. Support

Teknisk support vid problem med att välja och genomföra betalningar med metoden "Fakturabetalning för företagskunder via Klarna powered by Billie" tillhandahålls av Billie. Supporten kan nås under vanlig kontorstid (måndag till fredag, 9.00 till 17.00, exklusive helgdagar i Berlin) på help.billie.io.

MCO-TOOLS

Mägis Chill-Out & Wellness Tools
Klareborgsgatan 3
41461 Göteborg
031-241020

ORG NR: 471224-58XX