Chi Massager 106A Visa större

Chi Massager 106A

106A

Det finns kopior på internet som använder nummer som finns på Chi Massager. Om det står 106A, 106S eller 106L utan Namnet Chi Massager så är det kopior som bara har ett liknande yttre, men inte de funktioner som finns i Chi Massager i övrigt.

Denna lyx Chi-Massager har en mjuk madrasserad fotvagga med en bred rörelse som skapar en mjuk vågrörelse i kroppen.

Mer detaljer

7 objekt

3 990,00 kr

Mer information

Chi Maskin med program för avslappning, och träning, eller välj hastighet manuellt 80-160 sida till sida rörelser per minut. 144 anses vara maximal effekt för att frigöra energi i kroppen och att minska spänningar. Välj tid 5, 10 eller 15 minuter. Ligg kvar efter att den stannat, och upplev energin som frigjorts innan du reser dig. Detta är en passiv träningsform som har en effekt liknande yoga och qigong, fast du behöver inte göra något mer än att lägga vristerna i en fotvagga och trycka på start knappen och slappna av. Det känns skönt under tiden och bra efteråt. 

Tystgående.


Innehåller 3 program, innan sömn, avslappning och träning. 


Har du problem med

För lite fysisk aktivitet
Stress

Här är ett enkelt koncept som verkligen fungerar!
Dr. Fu Lee Fu akupunkturläkare i Kina skapade en maskin för att hjälpa sina patienter till hälsa och välbefinnande. Maskinen skapar en mjuk vågrörelse som sprider sig genom hela kroppen. Rörelsen ger ökad blod genomströmning, ökar syreupptagningen och frigör blockeringar i Chi energin.


Chi-maskinen frigör spänningar, mycket effektivt, redan efter fem minuter är du uppmjukad och med kraftigt reducerad stelhet och spänningsnivå.


Med vital syresättning av kroppen 15 minuter motsvarar 4,5 km promenad.


Efter årtionde av forskning på denna sida - till- sida rörelsens välgörande effekter på syreupptagningen, har resulterat i flera maskiner med denna sidorörelse, från olika företag i Kina, Japan, USA och andra länder.


Time Out
Mycket enkel att använda, ligg på rygg och lägg bägge fötterna i vaggan starta och känn hur områden i kroppen slappnar av, svåråtkomliga spänningar bearbetas och mjukas upp, träningen är extra effektiv kring midjan och höfterna. För personer med ett jäktigt arbetsschema, är det mycket viktigt att ta igen sig mellan varven. Det är viktigt för hälsan och för att bibehålla energi nivån. Med Chi-Maskinen är det enkelt och trevligt att ta igen sig, använd två gånger dagligen, morgon och kväll.


Det viktiga lymfsystemet
Vilken vätska finns i större kvantitet än blod? Lymfa! Denna vätskas huvuduppgift är att rena kroppen från gifter och avfall, ett mycket viktigt arbete. Eftersom det inte finns någon lymfpump så är fysisk träning det enda sättet att flytta lymfan genom hela kroppen, - tills nu! Chi Massager med sin sida - till - sida rörelse skapar en oscillerade effekt som behövs för att sätta lymfan i rörelse i hela kroppen. Tillsammans med ett glas varmt vatten före och efter övningen ger detta en mycket hälsosam och trevlig kroppsrening.


Chi Principen
Chi som är namnet på livsenergi, inom den Kinesiska hälsotraditionen, kan ibland bromsas i sina banor och då kan dessa proppar bli upphov till många olika problem med hälsan. Genom att använda maskinen regelbundet så underlättar man flödet av chi energin och förhindrar blockering av denna livskraft, som så väl behövs av alla organ över hela kroppen för att upprätthålla hälsan.


Chi har blivit upptäckt av hälsoterapeuter i väst, för att den är nyckeln till hälsa och ett balanserat liv. Man vet att det är Chi som rör sig genom meridianerna i kroppen på allt levande. Akupressur och andra former av massage arbetar med flödet av Chi energin. Genom behandling av akupunktur punkter och meridianer, kan flödet av Chi energi balanseras och återställas i hela kroppen, till en självläkning.


De välgörande effekter som Yoga, Tai chi, Chi Gong och andra liknande träningsmetoder ger, finns nu tillgänglig med Chi-maskinen.

Några fördelar hos Chi Massager:
Enkel att använda
Behandlingen ger syre sättning av hela kroppen utan fysisk belastning
Mer energi
Ökat välbefinnande
Djupare och bättre sömn
Morgonpigg
Ökad livskraft och uthållighet
1 års garanti 220V S-märkt inom EU.
45-W-Motor. Made in Taiwan.

Rådfråga alltid din läkare eller hälsorådgivare när du påbörjat en ny typ av fysisk träning.

Leveransenr tar 5-6 arbetsdagar så har du den hemma.

Tillbehör

4 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också: