Chi Massager 106S – FAR Infraröd och extra vibration för fötterna Visa större

Chi Massager 106S – FAR Infraröd och extra vibration för fötterna

Detta är Lyx Chi-maskinen. Mjuk madrasserad fotvagga med en bred rörelse som skapar en mjuk vågrörelse i kroppen.

Mer detaljer

10 objekt

4 290,00 kr

Mer information

Tystgående.
Innehåller 3 program, 2 olika med fotvaggan och ett med enbart infravärme och vibration.
Du kan välja hastighet mellan 80 till 160 per minut, och ställa in tiden 5,10 & 15 minuter.
Denna modell 106S med FAR Infraröd värme och extra vibration för fötterna, annars liknar den 106A och 106L.


Har du problem med

För lite fysisk aktivitet
Ryggen
Nervösa spänningar
Stress
Dålig cirkulation
Här är ett enkelt koncept som verkligen fungerar!
Dr. Fu Lee Fu akupunkturläkare i Kina skapade en maskin för att hjälpa sina patienter till hälsa och välbefinnande. Maskinen skapar en mjuk vågrörelse som sprider sig genom hela kroppen. Rörelsen ger ökad blod genomströmning, ökar syreupptagningen och frigör blockeringar i Chi energin.
Chi-maskinen frigör spänningar, mycket effektivt, redan efter fem minuter är du uppmjukad och med kraftigt reducerad stelhet och spänningsnivå.


Med vital syresättning av kroppen 15 minuter motsvarar 4,5 km promenad.


Efter årtionde av forskning på denna sida - till- sida rörelsens välgörande effekter på syreupptagningen, har resulterat i flera maskiner med denna sidorörelse, från olika företag i Kina, Japan, USA och andra länder.


Time Out
Mycket enkel att använda, ligg på rygg och lägg bägge fötterna i vaggan starta och känn hur områden i kroppen slappnar av, svåråtkomliga spänningar bearbetas och mjukas upp, träningen är extra effektiv kring midjan och höfterna. För personer med ett jäktigt arbetsschema, är det mycket viktigt att ta igen sig mellan varven. Det är viktigt för hälsan och för att bibehålla energi nivån. Med Chi-Maskinen är det enkelt och trevligt att ta igen sig, använd två gånger dagligen, morgon och kväll.


Ryggraden är grunden till god hälsa
Ryggraden är kärnan i nervsystemet och en förgrening av det, är det autonoma nervsystemet. Vätskor som strömmar genom detta system skapar balans i alla nervfunktioner. När vi håller det sympatiska och parasympatiska nervsystemet friskt då fungerar alla de omedvetna funktionerna som puls, matsmältning, andning mm. Det är viktigt att undvika all försämring och onödig belastning på ryggraden och ryggkotor.


Vital Syre sättning av kroppen
För att behålla människokroppens sjuttiofem triljoner celler på sin optimala funktion behövs två komponenter: näring och syre. Med sunda doser av bägge, fungerar hjärnan, kroppen och organen som ett energiskt och väloljat maskineri.


Det viktiga lymfsystemet
Vilken vätska finns i större kvantitet än blod? Lymfa! Denna vätskas huvuduppgift är att rena kroppen från gifter och avfall, ett mycket viktigt arbete. Eftersom det inte finns någon lymfpump så är fysisk träning det enda sättet att flytta lymfan genom hela kroppen, - tills nu! Chi Massager med sin sida - till - sida rörelse skapar en oscillerade effekt som behövs för att sätta lymfan i rörelse i hela kroppen. Tillsammans med ett glas varmt vatten före och efter övningen ger detta en mycket hälsosam och trevlig kroppsrening.


Chi Principen
Chi som är namnet på livsenergi, inom den Kinesiska hälsotraditionen, kan ibland bromsas i sina banor och då kan dessa proppar bli upphov till många olika problem med hälsan. Genom att använda maskinen regelbundet så underlättar man flödet av chi energin och förhindrar blockering av denna livskraft, som så väl behövs av alla organ över hela kroppen för att upprätthålla hälsan.


Chi har blivit upptäckt av hälsoterapeuter i väst, för att den är nyckeln till hälsa och ett balanserat liv. Man vet att det är Chi som rör sig genom meridianerna i kroppen på allt levande. Akupressur och andra former av massage arbetar med flödet av Chi energin. Genom behandling av akupunktur punkter och meridianer, kan flödet av Chi energi balanseras och återställas i hela kroppen, till en självläkning.


De välgörande effekter som Yoga, Tai chi, Chi Gong och andra liknande träningsmetoder ger, finns nu tillgänglig med Chi-maskinen.


Användares kommentarer:
"Den är användbar för ryggradsmassage, och den assisterar oss i vår terapi."
Anthony Forno- Chiropractor


I vår lymfdränage terapi massage, spelar Chi-maskinen en viktig roll till att hjälpa klienter att öka sin vitalitet och avslappning genom sin behagliga sida till sida rörelse.
Nicky Wood- Camp Eden Health Retreat-Natuopath


Våra patienter är rekommenderade att köpa Chi-maskinen för att använda i hemmet som massagemaskin.
Kath Whitaker-Osteopath


Efter att jag sett vilken välgörande effekter mina klienter får från användandet av Chimaskinen, så är jag säker på att det inte bara är en ny leksak utan verkligen en maskin för att förbättra och upprätthålla hälsan.
Gary Clark- Myofascial Therapist


Jag har funnit flera fascinerande positiva effekter, Chimaskinen stimulerar venös och lymfatisk aktivitet, syreupptagning, underlivs peristaltik och cranio/sacral andnings mekanism.
Paul Sherriff-Akupunktör & Naturopath.


Några fördelar hos Chi Massager:
Enkel att använda
Behandlingen ger syre sättning av hela kroppen utan fysisk belastning
Mer energi
Ökat välbefinnande
Ökad smidighet i rygg och leder
Djupare och bättre sömn
Morgonpigg
Ökad livskraft och uthållighet
1 års garanti 220V S-märkt inom EU.
45-W-Motor. Made in Taiwan.

Kan inte just nu skickas mot Postförskott.

4 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också: