5:2 kokboken
search
  • 5:2 kokboken

5:2 kokboken

179,00 kr
Inkl. moms

läckra recept på måltider med 100, 200 eller 300 kcal
Boken som kan förändra ditt liv!

Kvantitet
I Lager

5:2-dieten är på väg in över Sverige med stormsteg.
Bloggare och matjournalister, t.o.m. Vetenskapens värld på SVT, talar nu alla om 5:2-dieten.
Enligt 5:2-dieten fastar man två dagar i veckan och äter vad man vill resten av dagarna. De två fastedagarna behöver inte var sammanhängande och man fastar inte fullt ut - män får äta max 600 kalorier och kvinnor max 500.

Resultatet av 5:2-dieten är inte enbart viktnedgång utan att man minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar samt cancer och Alzheimers, enligt forskningsresultat.

5:2 Kokboken beskriver utförligt dieten och innehåller 100 läckra, kaloriberäknade recept för frukost, lunch och middag, menyförslag för 4 veckors fastedagar, förslag på kalorisnåla mellanmål för att hålla hungern borta, kaloritabell, tips för att underlätta fastedagarna och på hur du kan fort- sätta med 5:2 även när du har nått din målvikt.
Läs, ät, njut och bli smalare!

Författaren Angela Dowden har en examen i livsmedelslära från Nottingham University, England, och har arbetat som nutritionist inom livsmedelsindustrin.
De senaste 15 åren har hon varit verksam som journalist och bland annat skrivit för World Cancer Research Fund och livsstilsmagasinet Closer om allt från energitäthet och fetthalten i köttfärs till den senaste kändisdieten.
2012 tilldelades hon priset Writer/Broadcaster of the Year som delas ut av Nutrition and Health i England.

1 Produkt