Prayers & Calm Abinding Visa större

Prayers & Calm Abinding

Kali och Peter Hennix (Sangharecords musikmeditation Nr. 3)
Det är en musikmeditation som absolut inte kräver någonting av lyssnaren. Tvärtom bidrar den till en rofylldhet där hjärtat får vara öppet och sårbart. Du kan vila, meditera, ta ett bad eller som i skrivande stund, ha musiken i bakgrunden när du arbetar och vill skapa en miljö helt utan stress!

Mer detaljer

1 Produkt

Varning: Sista varan i lager!

159,00 kr

Mer information

På CD'n hörs två mantras i bakgrunden. Det sägs att Buddas hela undervisning finns bevarad i mantrat "OM MANI PADME HUM" (ung. Medvetandet är juvelen i hjärtat av lotusens form). Mantrat är en inbjudan till en ständigt ökande medkänsla och empati med alla levande varelser.

Det andra mantrat heter Gayatri och är ett gammalt Sanskrit mantra med Indiskt ursprung, som lyder; OM BHOOR BHOVAH SVAH, TAT SAVITUR VARENYAM, BHARGO DEVASYA DHEMAHI, DHIYO YONAH PRACHODAYAAT. (ung. Genom livets alla erfarenheter. Den essentiella naturen som upplyser existensen är Den som är värd att hedra. Må alla varelser uppfatta, genom det förfinade och meditativa intellektet, den magnifika briljansen av upplyst medvetenhet).

Dessa två mantras är också böner som reciteras av hundratusentals människor dagligen runt hela världen; för fred, förlåtelse och kärleksfull vänlighet

30 andra produkter i samma kategori: