Oreganol P-73 Olja
search
  • Oreganol P-73 Olja

Oreganol P-73 Olja 14ml

249,00 kr
Inkl. moms

Handplockad vild oregano från bergsområden vid Medelhavet, kallpressad och destillerat med ånga på gammalt vis, inga kemikalier används för koncentrationen vild oregano P73.  

Kvantitet
I Lager

Använd en droppe under tungan eller på reflexologi punkter, (använd inte vid underlivet utan att späda ut minst 10 gånger).
Massera tandköttet med en droppe på fingret eller tandborsten.

P73 är garanterat Vild Oregano. För att vara ätbar i denna höga koncentration, måste den essentiella oljan komma av vild oregano från bergstrakterna kring Medelhavet, fri från kemikalier och besprutning. Den Oregano som används är den riktiga 100 % Medelhavsoregano, garanterad handplockad i orörd natur. Byborna betalas för att begränsa plockning för att bevara plantorna. Riktig Oregano växer enbart i speciella omständigheter för jord och klimat och kan inte bli återskapad på din bakgård, även om fröna är de samma och de blir planterade.
Det är den perfekta omständigheterna som finns i bergen kring Medelhavet som producerar denna oregano.

P-73 Oreganol innehåller 64% Carvacrol.

Ingredienser: Vild Oregano & Virgin Olivolja. Innehåller 14 ml.  Tag1- 2- droppar eller mer under tungan.  Använd inte på genitalier eller ögon. 

Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvara utom räckhåll för barn.

20 objekt