Oreganol P73 kapslar 120 st Visa större

Oreganol P73 kapslar 120 st

Handplockad vild oregano från bergsområden vid Medelhavet, kallpressad och destillerat med ånga på gammalt vis, inga kemikalier används för koncentrationen vild oregano P73.
Varje kapsel innehåller 6 droppar P-73 Oreganol olja. P73 är garanterat Vild Oregano. För att vara ätbar i denna höga koncentration, måste den essentiella oljan komma av vild oregano från bergstrakterna kring Medelhavet.

Mer detaljer

24 objekt

390,00 kr

Mer information

fri från kemikalier och besprutning. Den Oregano som används är den riktiga 100 % Medelhavsoregano, garanterad handplockad i orörd natur. Byborna betalas för att begränsa plockning för att bevara plantorna.
Vi är stolta att ha den enda Oregano produkt på marknaden som genomgått flera tester.
Studier på Georgetown University i Washington, DC.

Den är också mycket säkrare att använda än andra populära anti-svamp medel på marknaden.
Det är många som försöker kopiera vår succé med olja av oregano och kallar sina produkter för oregano eller använder det Latinska namnet “Oreganum Vulgare” för att få det att verka vetenskapligt.

Detta Latinska namn används av botanister för att beskriva över 60 olika sorter av plantor, som oftast inte har några likheter med riktig oregano, förutom smaken.
Riktig Oregano växer enbart i speciella omständigheter för jord och klimat och kan inte bli återskapad på din bakgård, även om fröna är de samma och de blir planterade.
Det är den perfekta omständigheterna som finns i bergen kring Medelhavet som producerar den oregano med aktiva välgörande ämnen. P-73 Oreganol innehåller 64% Carvacrol. innehåller 120 kapslar med 6 droppar oreganol per kapsel. Ingredienser: vild Oregano & Virgin Olivolja. Innehåller 120 kapslar av Tapioca vegetariskt gelatin. Ta 1-2 kapslar om dagen.

14 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också: