Sacro Wedgy® för man
search
  • Sacro Wedgy® för man
  • Sacro Wedgy® för man

Sacro Wedgy® för man

435,00 kr
Inkl. moms

Ett enkelt hjälpmedel vid problem med Piriformis och Psoas mm. Har använts i 15 år och den har hjälpt tusentals personer att få lindring vid ischias, problem med ryggsmärta

Kvantitet
I Lager

smärta i höfter, knän mm. Att göra en regelbunden avslappning på Sacro Wedgy® får musklerna att återställa balansen, genom att låta gravitationen göra jobbet. Det är inte en snabb lösning, men att hjälpa till att återställa muskel struktur som kommit ur balans, är att behandla grundproblemet istället för symptomen.
Att ligga på Sacro Wedgy® och slappna av, är den viktigaste delen i att hjälpa muskulaturen att återfå en korrekt balans. Det är också viktigt att nacken har fast stöd.
Sacro Wedgy® placeras under korsryggen bara för att isolera, vagga och höja denna viktiga kilformade kota mellan höfterna. Många anser att korsryggen är slutstenen i kroppen. Denna referens kommer från en term som används i konstruktion, för att beskriva den sista stenen i ett valv, om slutstenen inte är på rätt plats så kollapsar hela valvet.
Sacro Wedgy® har skapas efter en behandlings metod som används inom Osteopati, där man placerar handen under korsryggen och höjer den kotan. Höften kan då slappna av på bägge sidor om handen. Sacro Wedgy® gör i grunden samma sak. Korsryggen ligger i en neutral position som ger höften frihet att slappna av. Gravitationen gör jobbet och när Sacro Wedgy® är kombinerad med fast stöd i nacken skapas det som terapeuter kallar naturlig dragkraft. Detta är när avslappning och att inte göra något är viktigt.

Att sitta på Sacro Wedgy®
Problem med ryggslut, ischias eller höftvärk börjar ofta efter långa resor eller när man suttit i en mycket lång period. Detta är varför långtradar chaufförer, dataprogrammerare, och andra med arbete där man sitter i långa perioder, har fått mycket positiv effekt av att sitta på Sacro Wedgy®. För många år sedan fanns det en upphöjning på stolar, denna upphöjning fyllde upp under svanskotan och gav stöd åt ryggen, men för ca 40 år sedan ändrades designen på stolar. Efter att ha suttit en stund tar gravitationen över, det blir ett fall och ryggraden trycker ner korsryggen och orsakar att höfterna utbreder sig och smärtan börjar. Du kommer att få mest korrektion och befrielse av att ligga på Sacro Wedgy® med nackstöd, men vi rekommenderar att sitta på Sacro Wedgy® i förebyggande syfte.

7 objekt